Wat 312 mensen zeggen over Woods Leiden
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Het is in de restaurantweek onverstandig als ondernemer deze gelegenheid aan te grijpen om nieuw personeel in te zetten. Laat zien wat je in huis hebt.
Wij hebben lekker gegeten bij Woods. Het voorgerecht en het nagerecht kwalificeren wij zelfs als uitstekend. Het hoofdgerecht viel ons een beetje tegen. Ook het extra tussengerecht dat wij namen miste o.i. net dat laatste extraatje om het als uitstekend te kwalificeren. Maar goed die blijft buiten de beoordeling.
...
Wij hebben lekker gegeten bij Woods. Het voorgerecht en het nagerecht kwalificeren wij zelfs als uitstekend. Het hoofdgerecht viel ons een beetje tegen. Ook het extra tussengerecht dat wij namen miste o.i. net dat laatste extraatje om het als uitstekend te kwalificeren. Maar goed die blijft buiten de beoordeling.
En eigenlijk vonden wij dat het zelfde ook geldt voor wat betreft de service en de sfeer. Een prima locatie en goede bediening. Maar wij misten net dat laatste stukje dat een restaurant tot "top" maakt.
Dus wij hebben op zich een prima avond gehad en lekker gegeten. Maar als wij naar het normale prijspatroon kijken van dit restaurant misten we net de laatst "finishing touch".
Mooi terras en prachtige eetzaal. Heerlijk eten, goede stoelen en mooi opgediend. Personeel weet echter weinig van het eten af, en geen kraanwater is niet te krijgen. Wel vriendelijk, ik wilde een ander nagerecht dan op het vaste menu stond, en dat werd me meteen gegeven.
Wij hebben heel lekker gegeten bij Woods tijdens de restaurantweek. Nadeel was alleen dat er tegelijkertijd twee grote groepen aanwezig waren, waar de bediening zich helemaal op focuste. Als de bediening dan bij ons kwam, was dit heel gehaast en best slordig.
Gisteravond hebben wij bij Woods het restaurantweek menu gegeten. Het voorgerecht bestond uit bereidingen van makreel, het hoofdgerecht schouderhaas en een desert met witte chocolade en frambozen. Alle gangen waren heerlijk en interessant van smaak en waardoor ik aan het eind van de avond een verzadigd gevoel had. H...
Lees hele reviewGisteravond hebben wij bij Woods het restaurantweek menu gegeten. Het voorgerecht bestond uit bereidingen van makreel, het hoofdgerecht schouderhaas en een desert met witte chocolade en frambozen. Alle gangen waren heerlijk en interessant van smaak en waardoor ik aan het eind van de avond een verzadigd gevoel had. Het aperatiefje was aan de prijs, de wijn voor 5 euro per glas best schappelijk en het inbegrepen brood heerlijk vers.
Online zijn er veel slechte recensies over de bediening, wij waren het hier niet mee eens. Er zijn wat kleine puntjes om op bij te schaven (jassen teruggeven bij vertrek) maar het heeft ons avond geen moment verstoord. Het was leuk om eerst even buiten van de laatste zon te genieten en vervolgens te verplaatsen naar een verassend sfeervolle "loods". Al met al was de prijs/kwaliteit door de restaurantweek uitstekend en scoort het restaurant bij ons als 1 van de beste van leiden.
Plattegrond Alle restaurants in Leiden e.o.
Over Woods Leiden
Keuken: Frans
Uniek gesitueerd in een oude droogloods voor de zaagmolen huisvest zicht nu WOODS aan de Leidse wateren. Bij WOODS blijven ze zo dicht mogelijk bij hun de roots van de locatie en daarom zijn zoveel mogelijk historische details behouden. Het restaurant is zelfs via het water te bereiken! Hier kun je genieten van gerechten op topniveau in een ongedwongen en stijlvolle ambiance. Waar WOODS is, is passie! Reken maar dat in de keuken van Woods de vonken er vanaf spatten. Hier spelen de chef-kok en zijn brigade op ambachtelijke wijze met de elementen. Kom het zelf proeven en tas toe!